TASUTA tarne Eesti piires tellimustele alates 32€ 🚚
TASUTA SAATMINE ALATES 32 EUROST
OSTA KOHE, MAKSA HILJEM
MONTONIO 0% INTRESS (ALATES 30€ OSTUKORVILT)
TASUTA SAATMINE
ALATES 45 EUROST
129.00€
Hetkel otsas
Osta kohe, maksa hiljem. Jaota kulud kuni 3 kuu peale. Alates 30€-st.
NB! Soovitame võimalusel tellida (suvisel & talvisel hooajal) siseruumides asuvatesse pakiautomaatidesse, et vältida toodete kahjustumist, kuna õues olevad automaatide boksid on mõjutatud välistemperatuurist.
Teeni 0.5 Boosti boonusraha € toote tagasiside eest
Toitumisnõustajad soovitavad
Turvaline ostukoht
Tervislikke ensüüme ja antioksüdante sisaldav segu on valmistatud köögiviljadest, puuviljadest, ürtidest, seentest ja vetikatest, mida on fermenteeritud kauem kui kolm aastat.
Selline protsess on muutnud ensüümid eriti hästi imenduvaks ning väga aktiivseks. Toidulisand sobib vitamiini- ja mineraalainete varu säilitamiseks või toiteainete vaeguse leevendamiseks.
Võib:
Proovi ka meie energiat tõstvat toodet: Inca (seksuaal- ja eluenergia) 750 ml.
Toode on naturaalsetest toorainetest.
Loe vitamiinide kohta.
Lisa 25 ml toodet 150 ml soojale veele (mitte soojemale kui 40 °C). Toodet on soovitatav võtta kord või kaks päevas enne sööki. Maohaavandite või enteriidiga inimestel soovitame tarbida toodet pärast sööki.
Hoiatus! Hoida pimedas ja jahedas kohas. Vältige toote pikali ladustamist või järsku raputamist ja sattumist päikesevalguse kätte. Pärast avamist hoida külmkapis ning tarbida kahe kuu jooksul.
Ananass, papaia, mandariin, greip, must suhkur (naturaalne roosuhkur), kõrvits, karella-kibekurk, Hiina kapsas, tomat, kantaluup, õun, kiivi, pirn, arbuus, mango, draakonivili, guajaav, kumkvaat, apelsin, maasikas, mooruspuu mari, jaka, litši, viinamari, suhkruroog, sidrun, tähtvili, avokaado, tume tupplehik, seened (enoki-seened, šiitake seened), tuumkõrvits, spargel, hernes, must uba, sojauba, mais, paprika, spargelsalat, spinat, kapsas, lillkapsas, kõrvitsavõrsed, kapsasinep, paljas kõrvtarrik, söödav ubajuur, maguskartul, jamss, lootosejuur, must dattel, viirpuu vili, mooruspuu lehed, piparmünt, portulak, hibiskus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bifidus.
(Ananas comosus) on eksootiline puuvili, mis arvatakse pärinevat Lõuna-Ameerikast. Eestis ananass looduslikult ei kasva, rännates meieni enamasti Costa Ricalt, Filipiinidelt või Brasiiliast. Küpsenud värske ananassi maitse on magus ja mahlane. Ananassi süüakse toorelt, valmistatakse mahla, kompotti ja keedist. Samuti valmistatakse ananassipulbrit, mis annab võimaluse kasutada puuvilja toodetes aastaringselt. Nii säilivad head omadused, loomulik lõhn ja maitse. Tootes kasutame naturaalsest ananassist valmistatud pulbrit, ilma igasuguste lisaaineteta.
Ehk hariliku melonipuu vili papaia meenutab välimuselt ülisuurt pirni. Toorelt on vili roheline, küpsena oranžikas. Toores papaia on roheline, valmib toatemperatuuril 5-7 päevaga, küps papaia säilib külmkapis kuni nädala. Toorest papaiat võib keeta nagu juurvilja (nt koos juustu ja riivsaiaga gratäänis), küps papaia sobib magustoitudeks. Maitse meenutab veidi vaarikat. Proovi hästi küpset papaiat tilga laimimahlaga. Sisaldab papaiini-nimelist ensüümi, mis aitab seedimisele kaasa.
On väike tsitruseline, mis jõudis Aasiast Inglismaale 1805. aastal, levis siis Vahemere maadesse. Ameerikasse jõudis mandariinipuu 19. sajandi keskpaiku ning nüüdseks kasvatatakse mandariini Floridas ja Californias väga laialdaselt.
Ehk kreebu (parem kui greipfruut). Troopilise greipfruudipuu vili, üsna hiljuti aretatud tsitruseline. Hapuka maitse tõttu sobivad greibid hästi hommikusöögiks või eelroaks. Kõige parem on süüa greipi poolitatult lusikaga, ent greibi viljaliha sobib ka salatitesse ning külmpressitult mahlaks.
On täistoorsuhkur. Suhkruroogu kasvatatakse mägedes väga viljakas ja puutumatus pinnases, kõige vähem töödeldud suhkur.
Ehk harilik kõrvits (Cucurbita pepo) on kõrvitsaliste sugukonna kõrvitsa perekonda kuuluv üheaastane rohttaim.Kõige tervislikum on kõrvitsat süüa supi või püreena, ent ka röstitud kõrvits säilitab enamuse oma toitainetest. Lisaks saab kõrvitsast ka maitsva pudru, püree, pirukaid ja suppi.
Eksootiline, väga kiire kasvuga ronitaim. Piklikud kortsulised viljad (karellad) on söödavad noorelt, kui need on valkjas-rohelised ja maitselt hapukas-mõrkjad.
Hiina kapsas on üheaastane salatitaim. Moodustab sarnaselt lehtsalatile hõreda lehekodariku. Väga sarnane pekingi kapsale.
Lõuna-Ameerikast pärit tomat on üks olulisemaid kasvuhoonetaimi Eestis. Tomatid on pommu ja kartuli sugulane. Tomateid kasutatakse toiduvalmistamisel mitmeti. Võib lisada niisama toorsalatitesse, neid võib grillida, hautada või täita. Sobivad pitsadesse ja vormiroogadesse, suppidesse, kastmetesse ja mahlateoks.
On väike ja rohekas-kuldse säbrulis-võrgulise koorega, kergelt laperguse kujuga melon, mis on oma nime saanud ühelt Itaalia lossilt. Viljaliha on oranž ja väga aromaatne, sisaldab rohkelt A- ja C-vitamiine. Täidlase ja magusa maitsega kantaluup on maitsvaim jahutatult.
Õuna toitainete sisaldus sõltub sordist, pinnasest, millel puu kasvab (seega ka päritolumaast), väetamisest, ilmastikuoludest, säilitustingimustest ja muust.Kuigi enamik meist teab ütlust, et “üks õun päevas hoiab arsti eemal”, ei tule õuna n-ö tervisekasu peamiselt mitte vitamiinidest-mineraalainetest, vaid temas sisalduvatest bioaktiivsetest ühenditest.
Piklikümar roheka viljalihaga lõunamaine puuvili. Kiivil on pruun karvane kest, roheline ja klaasjas seemneterohke viljaliha. Kiivi sisaldab väga palju C-vitamiini - näiteks üks kiivi annab 120% organismi ööpäevasest C-vitamiinivajadusest. Viljad on küpsed siis, kui sõrmega kergelt vajutades koor järele annab.
Pirne on söödud juba tuhandeid aastaid. Antiik-Kreeka luuletaja Homeros nimetas pirni jumala kingituseks. Pirnisorte arvatakse kogu maailmas olevat ligikaudu kolm tuhat. Pirne süüakse põhiliselt värskelt, harvem kuivatatult ja konservitult. Pirne kasutatakse mitmesuguste toitude, pagaritoodete, veinide, siidri, siirupite, mahlade, kompottide jm valmistamisel.
Arbuus ehk harilik arbuus on kõrvitsaliste sugukonda arbuusi perekonda kuuluv rohttaimeliik. Hea janukustutaja.
Puud pärinevad Lõuna- ja Kagu-Aasiast. Mangosid tarbitakse peamiselt värskelt, küpsena ja pooltoorelt. Neist valmistatakse salateid, mahla, marmelaadi, džemmi ja karrit. Puuviljade kuningannaks nimetatud mangol on magus ja tuntavalt omane maitse ning lõhn, mis panevad suu vett jooksma.
Eksootiline puuvili, kaktusvilja sugulane. Koor on fuksiaroosa, viljaliha enamasti valge, ent ka lillakas. Seemned on mustad ja tillukesed. Süüakse kas toatemperatuuril või veidi jahutatult (koort ei sööda). Kasutatakse jookide ja maiustuste maitsestamiseks, puuviljasalatites jne.
On munaja või pirnja kujuga guajaavipuu viljad. Olenevalt sordist on guajaave nii roheka kui ka kollaka koorega ning viljad on kaetud kerge vahakirmega. Mahlane rohekas viljaliha sisaldab hulgaliselt seemneid ning maitseb kui segu pirnist, küdooniast, viigimarjast, karusmarjast ja maasikast. Sisaldab rohkelt C-vitamiini. Tuntuimad on maasikguajaav, metsik guajaav ja õunaguajaav. Guajaavi süüaks nii koorega kui ilma.
Ehk kinkan on algselt Hiinast pärit väike ploomisuurune tsitruseline, mida süüakse koos koorega. Kinkan on omapärase kibemagusa maitsega. Kinkanit võib tarvitada värskena, lisada puuviljasalatile, segasalatitele, magushapudele kastmetele ja kasutada garneeringuks. Kinkaneid võib lisada kookidele, keeksidele, neid võib marineerida, suhkrustada, valmistada neist keedist, siirupit või marmelaadi, konserveerida alkoholis. Kinkan sobib kala, pardi ja lambalihatoitude juurde.
(hollandi keeles 'hiina õun') on igihalja apelsinipuu vili, kuulub tsitruseliste perekonda. Apelsin sisaldab sidrunhapet (1-2%), suhkruid (kuni 15%), vitamiine ja erilist ainet inosiiti. Apelsinipuud kasvatatakse peamiselt USA-s, Hiinas ja Vahemeremaadel.
Varajase saagi ja hea maitse tõttu on maasikad olulisel kohal meie toidulaual. Nendest valmistatakse moosi, siirupit, mahla, želeed, marmelaadi, dessertveini, likööri jm. Maasikaid saab kuivatada ja sügavkülmutada. Maasikate maitse sõltub sordist. Mõnel on see üsna magus, mõnel pigem hapukas.
Mesiselt magusa mekiga mooruspuumarjad sarnanevad kujult põldmarjadega või vaarikatega ning võivad kasvada kuni kaheksa sentimeetri suuruseks. Marjad sobivad söömiseks nii värskelt kui kuivatatuna. Kuivatatud mooruspuumarjad mekivad mesimagusalt ning sobivad hästi magusaisu leevendamiseks ja organismi mineraalainetega varustamiseks.
On erilehise leivapuu (Artocarpus heterophyllus) vili. Viljad kasvavad otse puutüvel ja jämedatel okstel. Jaka kollakasroheline koor on kobruline. Jaka kääritatud sisust küpsetatakse leiba. Kiuline viljaliha on magus, kuid ebameeldiva, mädanevat sibulat meenutava lõhnaga. Seemneid süüakse keedetult või röstitult.
On teise nimega Hiina ploom. Müüakse mõnikord nii värskelt kui ka konservitult.
On viinapuu mahlakas, suhkru- ja vitamiinirohke vili. Viinamarjuu süüakse nii värskelt kui ka kuivatatult (vt. rosin), suurem osa saagist töödeldakse mahlaks ja veiniks.
On väga suur kõrreliste sugukonda kuuluv taim, mis võib kasvada kuni 6 meetri kõrguseks. Kasvab troopilises ja subtroopilises kliimas. Suhkruroog vajab palju vett ja soojust, seetõttu kasvab ta Euroopas vaid lõunapoolsetel aladel, näiteks Hispaanias, Madeiral ja Portugalis. Maailma suurimad suhkruroost suhkru tootjad on Brasiilia, Kuuba, India, Filipiinid ja Mehhiko.
Vana-Roomas olid tsitruselised luksus ja tervisetoit, mida said endale lubada vaid jõukad. Kaubanduse laienemisel Aasiaga hakkas ka sidrun rohkem levima. Sidrun on hariliku sidrunipuu vili. Sidrunid erinevad teistest puuviljadest suure sidrunhappesisalduse poolest. Sidrun annab lisaks mõnusat maitsenüanssi.
Indiast ja Maleesiast pärit tähtvilja 6-13 cm pikkused viljad on toorelt rohelised ja valminult sidrunkollased. Sisaldab oblikhapet, C-vitamiini, rauda, mineraalaineid. Tähtvilja koorimata hapukad poolküpsed või küpsed tähekujulised seibid sobivad hästi erinevate magusate ja soolaste roogade kaunistamiseks, tortide, kookide, võileibade katteks, lisandiks külmale lihale.
Ehk ameerika pirnloorberi üheseemnelised marjad on õli- ja mahlarikkad. Maik meenutab kreeka pähklitega segatud koorevõid. Avokaadot peetakse kõige maitsvamaks salatipuuviljaks; seda süüakse värskelt.
Tupplehik (Volvariella) on šampinjonilaadsete seltsi napsikuliste sugukonda kuuluv seente perekond.
Pikad kõrrelaadsed valged seened, mida kasvatatakse Jaapanis ja USAs. Enoki seened on kergelt krõmpsuvad ja tiheda viljalihaga, sobivad toorelt salatitesse.
On viljeldud Jaapanis juba 2000 aastat. Šiitaket on sajandeid kasutatud immuunsüsteemi tugevdamiseks. Võib tarvitada nii toorelt kui kuumtöödeldult, sarnaselt šampinjonidele. Sobib risotodesse, kastmetesse, pitsadele, pirukatesse ja suppidesse.
Mehhikos populaarne rohekas aedvili hõrgu maitsega, kuulub suvikõrvitsaliste hulka. Oli levinud asteekide söögilaual.Võib süüa niisama toorelt, lisada salatitesse. Maitselt meenutab suvikõrvitsat või kabatšokki.
Õige nimega harilik aspar ja ilulillena asparaagus, on mitmeaastane rohttaim, mille noori, just mullast nina välja pistnud tõusmeid kasutatakse söögiks.
Vahemeremailt pärit ronirohttaimede perekond liblikõieliste sugukonnast. Eestis kasvatatakse valgete õitega söögihernest ja värviliste õitega söödahernest ehk peluskit. Kuivatatud hernestest saab maitsvaid suppe. Hernel on kõrge valgusisaldus, ületades valgusisalduselt liha.
(Must aeduba). Seemned on väikesed, mustad ja läikivad. Sisu on pehme ja magus. Must kest sisaldab rohkelt antotsüaane, mis toimivad antioksüdantidena. Seetõttu peetakse musti ube ka n-ö supertoiduks. Suur valgusisaldus annab ubadele tummise lihaka maitse, mistõttu sobivad nad eriti hästi taimetoitudesse. Väärt omadus on seegi, et ube keetes jääb keeduvesi tumelillaks ja hästi lõhnavaks, olles hea põhi supile.
Ehk põld-sojauba ehk karvane sojauba ehk kultuur-sojauba ehk soja (Glycine max, Glycine hispida või Glycine soja) on liblikõieliste sugukonda sojaoa perekonda kuuluv kultuurtaim. Sojaõli ja tärklist sisaldavaid seemneid kasutatakse paljude toiduainete valmistamisel (näiteks sojaõli, sojapiim, sojajogurt, sojakaste ja tofu). Sojatooteid peetakse paljudest loomsetest analoogidest tervislikumaks.
(botaaniline nimi harilik mais; teaduslik nimetus Zea mays) on kõrreliste sugukonda maisi perekonda kuuluv üheaastane teravili. Maisiteradest valmistatakse maisijahu, maisihelbeid, tangu, maisitärklist, siirupit jm. Maisijahust tehakse leiba, lisades nisu- või maniokijahu. Noori suhkrumaisi tõlvikuid kasutatakse köögiviljana, süüakse toorelt või keedetult.
On eri värvi, kuju ja maitsega. Maitse tugevuse järgi jaotatakse paprikad magusateks aedpaprikateks ja tulisemaitselisteks vürts- ehk tšillipipardeks. Paprikaseemned sisaldavad kapsantiini, mis annab paprikatele nende spetsiifilise maitse, kuna kapsantiin imendub tasapisi seemnetest ka viljaliha sisse. Aedpaprikad sobivad niisama salatitesse, leivakatteks, juustulauale ning dippimiseks. Küpsetatud paprika sobib kastmetesse, suppidesse, hautistesse, vokiroogadesse ning grillimiseks.
On aedsalati teisend, mida kasvatatakse eelkõige selle lihava varre tõttu. Spargelsalati vart võib süüa nii toorelt kui ka kuumtöödeldult, lehti süüakse üldiselt kuumtöödeldult. Spargelksalatit võib marineerida, grillida, röstida, vokkida. Sel on kergelt pähkline ja suitsune maitse. Lehtspargel on vitamiinirikas.
Spinatilehti tarvitatakse enne õisikute moodustumist. Spinatit süüakse nii värskelt kui ka kuumutatult. Sobib suppidesse, salatitesse, hautistesse, vormiroogadesse, pannkookidesse, aedvilja- ja kartulipüreedesse, kuklitesse. Maitsev lisand kala- ja liharoogadele.
(Brassica oleracea) on ristõieliste sugukonda kapsasrohu perekonda kuuluv levinud rohttaim. Kapsast peetakse ristõieliste köögiviljade kuningaks. Kapsas on pärit Brassicaceae (ristõieliste) perekonnast, kuhu kuulub palju erinevaid kapsalisi, millest tuntumad on punane ja valge peakapsas, spargelkapsas ehk brokoli, rooskapsas ehk Brüsseli kapsas, lillkapsas, lehtkapsas, käharpeakapsas ehk Savoy kapsas jt.
On maitsev ja kergesti seeduv toiduaine. Üheaastane köögiviljataim, köögiviljakultuurina hakkas levima alles 16-17. sajandil. Toiduks tarvitatakse lillkapsa lihakat õisikut. Temast on lihtne valmistada mitmesuguseid maitsvaid roogi, samuti sobib hoidiste tegemiseks ja sügavkülmutamiseks.
Võrse sisaldab kõiki elemente, millest inimkeha koosneb, sealhulgas energiat andvaid ja taastumist hõlbustavaid toitaineid, samuti happeliste jääkide eemaldajaid.
Põld-võõrkapsas on mõrkjas ja veidi sinepine, meenutab redist. Botaanilises mõttes on tegemist aedviljaga, mis kuulub ürtide ja mitte lehtsalatiliste sekka - sinepi sugulane. Põhjanaabrid kutsuvadki seda ürti sinepikapsaks.
(Auricularia polytricha) on üks kultiveeritavatest seentest, mida kasutatakse palju Aasia köögis, eelkõige Hiina köögis. Paljast kõrvtarrikut müüakse tavaliselt kuivatatud kujul, tihti peenikeste ribadena, mida tuleb enne tarvitamist leotada. Maitset seenel väga ei ole, aga hinnatakse selle seene veidi krõmpsuvat tekstuuri, mis kuumtöötlemisel ei kao.
Vähetuntud Mehhikost ja Lõuna-Ameerikast pärit juurvili jicama kuulub magusa kartuliga samasse perekonda. Maitselt meenutab veidi õuna, veidi kartulit. Viljaliha on krõmps ja valge. Sobib aurutamiseks, küpsetamiseks, keetmiseks, praadimiseks, ja pudruks, just nagu kartulid, ent võib jicamat ka toorelt süüa.
Mehhikost pärit kartuli sugulane bataat on kartulist tärkliserikkam ning sisaldab suhkrut, sellest ka nimi maguskartul. Kolumbus tõi bataadi Hispaaniasse 70 aastat varem kui saabus Euroopasse kartul. Bataati ka kuivatatakse, temast tehakse tärklist, siirupit, alkoholi. Tänapäeval kasutatakse laialdaselt USAs, Suurbritannias ja mujal Lääne-Euroopas.
On eelkõige jahu ja tärklist andev taim. Mugulaid tarvitatakse keedetult nagu kartuleidki, harvem süüakse neid töötlemata kujul. Põhiliselt kasutataksegi jamssi toiduks keedetult ja praetult.
On lootoslille söödav maa-alune osa.
Datlipalme on tuntud Lähis-Idas juba 3000 aastat. Kõrge datlipalmi otsas valmivad umbes 4 cm pikkused läikiva hele- või tumepruuni koorega viljad. Viljaliha on kuldpruun ja pehme, magus ja meemaitseline. Sisaldab vähe vitamiine, kuid palju kaaliumi ja kuni 70% suhkrut.Levinud on kuivatatud datlid, kuna värskena väga ei säili. Datlid sobivad vahepalaks, puuviljasalatitesse ja viili või jogurtiga söömiseks.
Viirpuu viljaks on õunvili, millel on lihakas kest. Vahel on see söödav, kuid mõnikord õhuke ja mõru. Hariliku viirpuu viljad on suured ja veidi jahuse maitsega, seetõttu on talle rahva poolt ka jahumarjapuu nimeks antud. Need marjad on kasutamist leidnud kosutava söögipoolisena, aga ka ravimina.
On Hiina meditsiinis kasutusel juba tuhandeid aastaid.
On kasutatud tuhandeid aastaid, näiteks antiikses Kreekas ja Roomas pruugiti piparmünti leebe rahustina, õnnetunde tekitamiseks ning kaitseks kurjuse vastu, samuti seostati seda mõtteselguse ja inspiratsiooniga. Igaüks, kes sõrmede vahel muljutud piparmündilehte on nuusutanud ja maitsnud, tunneb selle järgmisel kohtumisel eksimatult ära. Põhjus on eeterlikes õlides, mis ongi piparmündi firmamärgiks. Teed saab teha värsketest või kuivatatud piparmündilehtedest, seda võib juua kas kuum- või jääversioonis. Lisaks on piparmünti karastusjookides, mahlasegudes, kakaojookides ning alkoholita ja alkoholiga kokteilides.
Ehk aed-portulauk. Üheaastane maitse- ja ravimtaim. Kõrgus 30-50 cm. Kasutatakse noori taimi. Portulak sobib salatite, kastmete, suppide, kohupiima maitsestamiseks. Aedportulak oli üsna populaarne keskaja köögis. Salatiks tarvitatakse võimalikult terveid üksikuid lehti, segatuna kurgi, rõika, tomati ja teiste aedviljadega. Portulaki lehed sobivad hästi ka rohelise värvi vaestesse puuviljasalatitesse, temast võib aga valmistada ka hautisi nii nagu spinatist.
Rooshibisk (Hibiscus rosa-sinensis), hibiskus ei ole kirjakeelne nimetus, on troopilistelt Ida-Aasia aladelt pärinev suurde 300-liigilisse hibiskide perekonda kassinaeriliste sugukonda kuuluv õitsev taim. Rooshibisk on Malaisia rahvustaim. Eestis on levinud peamiselt punane täidisõieline rooshibisk. Araablased kutsuvad hibiskiteed reipuse ja pikaealisuse joogiks.
On piimhappebakterite liik, mida kasutatakse tavaliselt piimatoodete kääritamisel ja probiootiliste kultuurina.
On piimhappebakterite liik, mida leidub peamiselt taimse päritoluga toorainete kääritamisel.
Kasutatakse probiootikumina ehk "sõbralike bakteritena" terve seedetrakti (mao ja soolte) säilitamiseks.
Toitumisalane teave 100 g kohta keskmiselt:
energia
kJ 1287
rasvad
0 g, millest küllastunud rasvhapped 0 g
süsivesikud
75.7 g, millest suhkrud 39.3 g
valgud
0 g
sool
29 mg
*keskmise täiskasvanu võrdluskogusest (kJ 8400/2000 kcal)
Enne kella 13 tehtud tellimused on kohal järgmisel päeval.
Nädalavahetusel ja pühade ajal tehtud tellimused täidame järgneval tööpäeval.
Eesti:
Omniva, Smartposti ja DPD Pickup punkti pakiautomaatidest, Omniva postkontoritest või Omniva kuller toobi paki sinu soovitud asukohta.
Soome:
Smartposti pakiautomaatidest.
Tellimused Soome saab teha meie epoest!
Tellimused Eestist mujale välismaale on kuni uue e-poe valmimiseni ainult e-maili teel. Edasta info@boostyourself.ee e-mailile oma täpne tellimuse soov, telefoninumber ning aadress ning paneme sulle paki hea meelega teele!
Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop, Pocopay. Tasuda on võimalik ka krediitkaardi või PayPali konto vaheldusel ning Google Pay ja Apple Pay-ga.
Meie partner on Montonio, kes hoiab sinu kaardiandmeid turvaliselt ega jaga neid kunagi kaupmeeste ega kolmandate osapooltega. Kõik sinu andmed on kaitstud!
SSL-i kasutamine tagab boostyourself.ee e-poes suurema privaatsuse ja turvalisuse kui krüpteerimata veebiühendus. See vähendab ohtu, et kolmas osapool sinu teavet volitamata kopeerib ja ära kasutab. Veebibrauserites kuvatakse SSL-ühenduse olemasolul lukuikoon.
Boost Yourselfi boonusraha saad rakendada alates 30 € tellimusest ning ühe tellimuse puhul saad seda kasutada kuni 10 € väärtuses.
Sinu boonuspunktid kehtivad 90 päeva ja saad neil oma kliendikontol hästi silma peal hoida- jälgida aeguma hakkavaid boonuspunkte ning need õigeaegselt ära kasutada.
*v.a:
Supertoidud on toiduained, millel on eriliselt kõrge toiteväärtus ning need lisavad sinu toitudele (smuuti, puder, jogurt jne) vitamiine, mineraalaineid ja valke, et sinu menüü oleks täisväärtuslikum ja tervislikum.
Kuivaineid säilivad kaua, seega säilib segu pärast esmast avamist korralikult suletuna vähemalt 3 kuud.
Pane kõik soovitud koostisosad blenderisse ning lisa selle hulka lusikatäis Boost Yourselfi supertoidusegu. Blenderda vähemalt 1 minut. Valmis!
Supertoidusegud sobivad hästi ka näiteks pudru ja jogurti sisse.
NB! Kollageeni segusid palun ära blenderda, vaid lisa neid valmis smuutile või lihtsalt sega veega ja tarbi shotina.
Crunchy seemnesegu sobib kõikide smuutidega ja meie valikus olevate supertoidusegudega. Neid võib nii smuuti sisse panna, kui ka kaunistuseks peale raputada.
Blenderi võimekusest oleneb smuuti tegemisel väga palju ning kehv blender võib kogu smuutielamuse ära rikkuda. Meie kasutame võimsat NutriBulleti blenderit ja julgeme seda ka sulle soovitada. See on 100 € hinnaklassis parim saadaolev blender ning tulemus on alati mõnusalt ühtlane ja kreemine.
NB! Blenderda smuutit vähemalt 1 minut!
Jah. Soovitame rasedatel või imetavatel emadel kindlasti smuutisid juua, kuna need annavad palju vitamiine ja mineraalaineid. Detox (tugev antioksüdant), Energy (guaraana) ja Relax, Workout Recovery (maca) on ainsad segud, mida soovitame nii tundlikul perioodil väga mõõdukalt tarbida või üldse mitte (parim oleks konsulteerida toitumisnõustaja või perearstiga). Kõik teised segud võiksid kindlasti oma koha sisse võtta ka rasedate ja imetavate emade menüüs.
Ei ole soovitatav – parim oleks konsulteerida toitumisnõustaja või perearstiga.
Jah. Lastele soovitame järgmiseid tooteid: Crunchy, Healthy & Weight Tervislik kiirpuder.
Sobib neile, kellel on halb seedimine, vähe energiat ja pidev väsimus, seletamatud näksimis- ja magusaisud, kehv uni, nahaprobleemid, laialivalguvad mõtted ja keskendumisraskused.
Rasedatel, imetavatel emadel ja lastel me ei soovita Detox puhastuskuuri kaasa teha.
Smuutide vahepalakas sobivad värsked köögiviljad ja mitmesugused pähklid. Ühesõnaga kõik, mis on värske ja töötlemata, on lubatud. Näiteks õun/pirn, pähklid/mandlid, porgand, banaan ja greip/pomelo. Smuutikuuri üks eesmärk on aga seedelunditele puhkust anda, seega mitte igale isule kohe järgi anda.
Harjumuse võlu peitub selle järjepidevas tegemises. Need annavad sinu kehale vajalikke toitaineid, mida muidu enamasti igapäevasest menüüst puudu jääb – vitamiinid, mineraalained, bioflavonoidid, bioaktiivsed aineosakesed, antioksüdandid, klorofüll, olulised aminohapped ja küllastumata rasvhapped.
Valmista juba nädal enne ette oma keha ja mõtlemist, et kõik õnnestuks ootuspäraselt. Nii väldid ka võõrutusnähtudest tekkivaid peavalusid.
Soovitame Yerba Mate teed juua neil, kelle jaoks kohvist loobumine on raske või kes tunnevad või vajavad lisaenergiat. See on kõige tervislikum alternatiiv kohvile ning annab rohkem energiat kui kohv. Lisaks aitab Yerba Mate ergutada ainevahetust ja vähendada näljatunnet.
Smuutikuuri ajal soovitame päevas juua mitu tassi taimeteed, näiteks apteegitilli, kummeli, piparmündi teed jms.
Detox Supertoidusegu 120 g pakist saad 28 teelusikatäit Detox segu ehk 28 smuutit.
Kuna smuutikuuri üks eesmärk on kehale (seedeelundkonnale seedimisest) ka puhkust anda, siis soovitame asendada kõik toidukorrad smuutiga ehk teha naistel 3 (intensiivsel ja/või trennipäeval 4) ja meestel 3-4 smuutit päevas. Tee seda korralik kannutäis: 0,5-0,7 liitrit. Võid ka ühe smuutikorra kaheks jagada ja tekitada endale nii 1-2 “vahepala” juurde.
Üks parim aeg organismi puhastamiseks ja paastumiseks on kevadeti, kuid kuuri võib teha vastavalt vajadusele ka mitu korda aastas.
Ent siiski ei soovita me teha puhastuskuuri rohkem kui korra kuus. Iga nädal võib teha aga 1 smuutipäeva.
Peavalu võib olla kas kofeiini võõrutusnähtudest või lihtsalt märk sellest, et kehas on midagi toimumas. Soovitame rohkelt vett ja teed juua, puhata ja vastu pidada. Su keha harjub tasahaaval uue rütmiga. Samuti tasub õue jalutama minna ja üks pikem jalutustiir teha, kus keha ja meel saavad end hästi tunda.
Crunchy ja Detox sobivad kokku väga hästi. Crunchy segu on ideaalne raputada smuutile, kuna see muudab smuuti krõmpsuvaks ja täisväärtuslikumaks. Lisaks hoolitsevad selles olevad seemned sinu keha eest, toetavad ajutegevust ja annavad energiat pikemaks ajaks.
Peaaegu sama tähtis, kui läbitud puhastuskuur, on sellest õigel viisil välja tulemine.
Sellisel puhul soovitame kindlasti konsulteerida oma arstiga.
Teeni 0.5 Boosti boonusraha toote tagasiside eest
5
(1 arvustust)
Natalja klimentjeva
★ ★ ★ ★ ★Kasutasin eelmine aasta kevad, kui võitlesin väsimusega, rahul👍 paranes enesetunne, energiat tuli juurde nii, et kõnniringidest said jooksuringid😊 Väga hea vitamiinipomm!