TASUTA SAATMINE ALATES 45 EUROST
OSTA KOHE, MAKSA HILJEM
MONTONIO 0% INTRESS (ALATES 30€ OSTUKORVILT)
TASUTA SAATMINE
ALATES 45 EUROST
239.00€
Osta kohe, maksa hiljem. Jaota kulud kuni 3 kuu peale. Alates 20€-st.
NB! Soovitame võimalusel tellida (suvisel & talvisel hooajal) siseruumides asuvatesse pakiautomaatidesse, et vältida toodete kahjustumist, kuna õues olevad automaatide boksid on mõjutatud välistemperatuurist.
Teeni 0.5 Boosti boonusraha € toote tagasiside eest
Toitumisnõustajad soovitavad
Turvaline ostukoht
Traditsioonilise hiina meditsiini kohaselt on meie maks võimeline ennast ise puhastuma. Mida vähem on maks koormatud üleliigsega, seda paremini ta end tervendab. Keha puhastudes anname me endale võimaluse vabaneda toksiinidest ja jääkainetest.
Maks vastutab meie organismis üle 500 erineva töö eest, üks peamistest maksa funktsioonidest on olla filtriks. Mürkained väljuvad maksast läbi sapi.
Maksa peamised funktsioonid on:
Toode sisaldab ensüüme, mis erinevalt soolepuhastusest, on kõhtulahtistavad. Maks lagundab kahjulikke ained ning sapp aitab neid väljutada. Pakis olev õunhappe-eensüümipulber pehmendab sapikive- ja liiva. Puhastuse ajal on kõht lahti, tänu õrnatoimelisele lahtistile, millele tulemusel saab sapp, liiv ja erinevad mürkained kehast kiirelt väljuda. Enne magamaminekut võetakse sisse õli koos sidruni- ja greibimahlaseguga, mis paneb jõuliselt sapi erituse tööle ja aitab kõike soolestikust väljutada.
Proovi ka meie vitamiinide ja mineraalainete ensüümijooki: Feed-X (vitamiinid ja mineraalid).
Toode on 100% looduslik, sisaldades kümneid erinevaid puu- ja aedviljadest eraldatud kiudaineid ja ensüüme, mida on üle 3 aasta fermenteeritud!
Kõik Cleansify tooted on testitud erinevate pestitsiidide ja raskemetallide suhtes ning need on puhtad, ohutud ja turvalised!
Päev enne maksapuhastuse algust oleks hea süüa kergesti seeditavaid ja vähese rasvasisaldusega toite. Võimalusel loobuge rasvasest kalast ja lihast. Mõnevõrra võib langetada ka toidukoguseid, et manustamise päev oleks lihtsam – siis ei teki nii suurt tühja kõhu tunnet. Kui vajate lisaenergiat, võib toidukordade vahel kasutada näiteks juurviljamahla, mis sisaldab süsivesikuid ning annab palju energiat.
Manustamise päeval ärge sööge ega jooge midagi peale vee ja ettenähtud ensüümide. Kohv on samuti keelatud puhastuspäeval. Erandiks on ingveritee, mida võib juua vee asemel 2-3 korda päevas. Hiina meditsiini kohaselt aitab ingver suurendada seedekulgla energiat ehk “seedimise tuld”, mis ohtralt vett ja ensüüme tarbides võib nõrgaks jääda. Protsess hakkab pihta hommikul kell 9.00 ja lõpeb 21.30. Pulbripakkidele on numbrid peale märgitud. Jälgige kasutusjuhendis toodud kava ja kellaaegu. Pakkides on kaks erinevat sisu ja nende manustamise järjekorda on soovituslik järgida. Võtke päev vabaks ja see on aeg iseendale!
Hoiatused!
Segu 1: Greibimahl, kontsentreeritud ananassimahl, puu- ja köögiviljade segu (tsitruselised, õun, virsik, viinamari, lillkapsas, kapsas).
Ehk kreebu (parem kui greipfruut). Troopilise greipfruudipuu vili, üsna hiljuti aretatud tsitruseline. Hapuka maitse tõttu sobivad greibid hästi hommikusöögiks või eelroaks. Kõige parem on süüa greipi poolitatult lusikaga, ent greibi viljaliha sobib ka salatitesse ning külmpressitult mahlaks.
(Ananas comosus) on eksootiline puuvili, mis arvatakse pärinevat Lõuna-Ameerikast. Eestis ananass looduslikult ei kasva, rännates meieni enamasti Costa Ricalt, Filipiinidelt või Brasiiliast. Küpsenud värske ananassi maitse on magus ja mahlane. Ananassi süüakse toorelt, valmistatakse mahla, kompotti ja keedist. Samuti valmistatakse ananassipulbrit, mis annab võimaluse kasutada puuvilja toodetes aastaringselt. Nii säilivad head omadused, loomulik lõhn ja maitse. Tootes kasutame naturaalsest ananassist valmistatud pulbrit, ilma igasuguste lisaaineteta.
On väike tsitruseline, mis jõudis Aasiast Inglismaale 1805. aastal, levis siis Vahemere maadesse. Ameerikasse jõudis mandariinipuu 19. sajandi keskpaiku ning nüüdseks kasvatatakse mandariini Floridas ja Californias väga laialdaselt.
Vana-Roomas olid tsitruselised luksus ja tervisetoit, mida said endale lubada vaid jõukad. Kaubanduse laienemisel Aasiaga hakkas ka sidrun rohkem levima. Sidrun on hariliku sidrunipuu vili. Sidrunid erinevad teistest puuviljadest suure sidrunhappesisalduse poolest. Sidrun annab lisaks mõnusat maitsenüanssi.
(hollandi keeles 'hiina õun') on igihalja apelsinipuu vili, kuulub tsitruseliste perekonda. Apelsin sisaldab sidrunhapet (1-2%), suhkruid (kuni 15%), vitamiine ja erilist ainet inosiiti. Apelsinipuud kasvatatakse peamiselt USA-s, Hiinas ja Vahemeremaadel.
Õuna toitainete sisaldus sõltub sordist, pinnasest, millel puu kasvab (seega ka päritolumaast), väetamisest, ilmastikuoludest, säilitustingimustest ja muust.Kuigi enamik meist teab ütlust, et “üks õun päevas hoiab arsti eemal”, ei tule õuna n-ö tervisekasu peamiselt mitte vitamiinidest-mineraalainetest, vaid temas sisalduvatest bioaktiivsetest ühenditest.
On viinapuu mahlakas, suhkru- ja vitamiinirohke vili. Viinamarjuu süüakse nii värskelt kui ka kuivatatult (vt. rosin), suurem osa saagist töödeldakse mahlaks ja veiniks.
On maitsev ja kergesti seeduv toiduaine. Üheaastane köögiviljataim, köögiviljakultuurina hakkas levima alles 16-17. sajandil. Toiduks tarvitatakse lillkapsa lihakat õisikut. Temast on lihtne valmistada mitmesuguseid maitsvaid roogi, samuti sobib hoidiste tegemiseks ja sügavkülmutamiseks.
(Brassica oleracea) on ristõieliste sugukonda kapsasrohu perekonda kuuluv levinud rohttaim. Kapsast peetakse ristõieliste köögiviljade kuningaks. Kapsas on pärit Brassicaceae (ristõieliste) perekonnast, kuhu kuulub palju erinevaid kapsalisi, millest tuntumad on punane ja valge peakapsas, spargelkapsas ehk brokoli, rooskapsas ehk Brüsseli kapsas, lillkapsas, lehtkapsas, käharpeakapsas ehk Savoy kapsas jt.
Segu 2: oliiviõli, kontsentreeritud sidrunimahl.
On traditsiooniline Euroopa toiduõli. Kõige paremaks peetakse külmpressitud oliiviõlid – lihtsa pressimise teel saadud nn neitsiõli on madala happesusega.
Vana-Roomas olid tsitruselised luksus ja tervisetoit, mida said endale lubada vaid jõukad. Kaubanduse laienemisel Aasiaga hakkas ka sidrun rohkem levima. Sidrun on hariliku sidrunipuu vili. Sidrunid erinevad teistest puuviljadest suure sidrunhappesisalduse poolest. Sidrun annab lisaks mõnusat maitsenüanssi.
Organismi puhastavat ensüümi sisaldav vedelik: Ananass, õun, papaia, viinamari, tomat, tähtvili, sidrun, banaan, draakonivili (pitaia), guajaav, arbuus, mooruspuu mari, kiivi, granadill, apelsin, ploom, viirpuu viljad, hiina kapsas, must dattel, kantaluup, kõrvits, spinat, porgand, karella-kibekurk, salat, sorbitool, isomalto-oligosahhariid, laktitool, must suhkur, arabinoos, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus Bifidobacterium
(Ananas comosus) on eksootiline puuvili, mis arvatakse pärinevat Lõuna-Ameerikast. Eestis ananass looduslikult ei kasva, rännates meieni enamasti Costa Ricalt, Filipiinidelt või Brasiiliast. Küpsenud värske ananassi maitse on magus ja mahlane. Ananassi süüakse toorelt, valmistatakse mahla, kompotti ja keedist. Samuti valmistatakse ananassipulbrit, mis annab võimaluse kasutada puuvilja toodetes aastaringselt. Nii säilivad head omadused, loomulik lõhn ja maitse. Tootes kasutame naturaalsest ananassist valmistatud pulbrit, ilma igasuguste lisaaineteta.
Õuna toitainete sisaldus sõltub sordist, pinnasest, millel puu kasvab (seega ka päritolumaast), väetamisest, ilmastikuoludest, säilitustingimustest ja muust.Kuigi enamik meist teab ütlust, et “üks õun päevas hoiab arsti eemal”, ei tule õuna n-ö tervisekasu peamiselt mitte vitamiinidest-mineraalainetest, vaid temas sisalduvatest bioaktiivsetest ühenditest.
Ehk hariliku melonipuu vili papaia meenutab välimuselt ülisuurt pirni. Toorelt on vili roheline, küpsena oranžikas. Toores papaia on roheline, valmib toatemperatuuril 5-7 päevaga, küps papaia säilib külmkapis kuni nädala. Toorest papaiat võib keeta nagu juurvilja (nt koos juustu ja riivsaiaga gratäänis), küps papaia sobib magustoitudeks. Maitse meenutab veidi vaarikat. Proovi hästi küpset papaiat tilga laimimahlaga. Sisaldab papaiini-nimelist ensüümi, mis aitab seedimisele kaasa.
On viinapuu mahlakas, suhkru- ja vitamiinirohke vili. Viinamarjuu süüakse nii värskelt kui ka kuivatatult (vt. rosin), suurem osa saagist töödeldakse mahlaks ja veiniks.
Lõuna-Ameerikast pärit tomat on üks olulisemaid kasvuhoonetaimi Eestis. Tomatid on pommu ja kartuli sugulane. Tomateid kasutatakse toiduvalmistamisel mitmeti. Võib lisada niisama toorsalatitesse, neid võib grillida, hautada või täita. Sobivad pitsadesse ja vormiroogadesse, suppidesse, kastmetesse ja mahlateoks.
Indiast ja Maleesiast pärit tähtvilja 6-13 cm pikkused viljad on toorelt rohelised ja valminult sidrunkollased. Sisaldab oblikhapet, C-vitamiini, rauda, mineraalaineid. Tähtvilja koorimata hapukad poolküpsed või küpsed tähekujulised seibid sobivad hästi erinevate magusate ja soolaste roogade kaunistamiseks, tortide, kookide, võileibade katteks, lisandiks külmale lihale.
Vana-Roomas olid tsitruselised luksus ja tervisetoit, mida said endale lubada vaid jõukad. Kaubanduse laienemisel Aasiaga hakkas ka sidrun rohkem levima. Sidrun on hariliku sidrunipuu vili. Sidrunid erinevad teistest puuviljadest suure sidrunhappesisalduse poolest. Sidrun annab lisaks mõnusat maitsenüanssi.
On ühed populaarsemad puuviljad maailmas. Banaane kandvad rohttaimed pärinevad Kagu-Aasia troopilistest piirkondadest. Tänapäeval kasvatatakse neid troopikapiirkondades üle kogu maailma. Banaanid ei ole hooajakaup. Küpseid banaane saab igal aastaajal.
Eksootiline puuvili, kaktusvilja sugulane. Koor on fuksiaroosa, viljaliha enamasti valge, ent ka lillakas. Seemned on mustad ja tillukesed. Süüakse kas toatemperatuuril või veidi jahutatult (koort ei sööda). Kasutatakse jookide ja maiustuste maitsestamiseks, puuviljasalatites jne.
On munaja või pirnja kujuga guajaavipuu viljad. Olenevalt sordist on guajaave nii roheka kui ka kollaka koorega ning viljad on kaetud kerge vahakirmega. Mahlane rohekas viljaliha sisaldab hulgaliselt seemneid ning maitseb kui segu pirnist, küdooniast, viigimarjast, karusmarjast ja maasikast. Sisaldab rohkelt C-vitamiini. Tuntuimad on maasikguajaav, metsik guajaav ja õunaguajaav. Guajaavi süüaks nii koorega kui ilma.
Arbuus ehk harilik arbuus on kõrvitsaliste sugukonda arbuusi perekonda kuuluv rohttaimeliik. Hea janukustutaja.
Mesiselt magusa mekiga mooruspuumarjad sarnanevad kujult põldmarjadega või vaarikatega ning võivad kasvada kuni kaheksa sentimeetri suuruseks. Marjad sobivad söömiseks nii värskelt kui kuivatatuna. Kuivatatud mooruspuumarjad mekivad mesimagusalt ning sobivad hästi magusaisu leevendamiseks ja organismi mineraalainetega varustamiseks.
Piklikümar roheka viljalihaga lõunamaine puuvili. Kiivil on pruun karvane kest, roheline ja klaasjas seemneterohke viljaliha. Kiivi sisaldab väga palju C-vitamiini - näiteks üks kiivi annab 120% organismi ööpäevasest C-vitamiinivajadusest. Viljad on küpsed siis, kui sõrmega kergelt vajutades koor järele annab.
Purpur-kannatuslille mari on granadill. Küpse granadill on kortsulise koorega ja koore all olevas želeesarnases ümbrises olevad väikesed mustad seemned on samuti söödavad. Granadill lõigatakse pooleks ja maasika-vaarika-virsiku segu meenutavat maitsvat sisu süüakse lusikaga. Sisu sobib ka puuviljasalatitesse ning jäätise ja jogurtiga.
(hollandi keeles 'hiina õun') on igihalja apelsinipuu vili, kuulub tsitruseliste perekonda. Apelsin sisaldab sidrunhapet (1-2%), suhkruid (kuni 15%), vitamiine ja erilist ainet inosiiti. Apelsinipuud kasvatatakse peamiselt USA-s, Hiinas ja Vahemeremaadel.
On ploomipuu magus luuvili. Küps ploom on kollane, punane või lillakasmust, seda katab vahakirme. Eestis kasvatatav ploomipuu on hübriid, mille looduslikud eellased on laukapuu (Eestis haruldane) ja Kaukaasia haraline ploomipuu ehk alõtša.
Viirpuu viljaks on õunvili, millel on lihakas kest. Vahel on see söödav, kuid mõnikord õhuke ja mõru. Hariliku viirpuu viljad on suured ja veidi jahuse maitsega, seetõttu on talle rahva poolt ka jahumarjapuu nimeks antud. Need marjad on kasutamist leidnud kosutava söögipoolisena, aga ka ravimina.
Hiina kapsas on üheaastane salatitaim. Moodustab sarnaselt lehtsalatile hõreda lehekodariku. Väga sarnane pekingi kapsale.
Datlipalme on tuntud Lähis-Idas juba 3000 aastat. Kõrge datlipalmi otsas valmivad umbes 4 cm pikkused läikiva hele- või tumepruuni koorega viljad. Viljaliha on kuldpruun ja pehme, magus ja meemaitseline. Sisaldab vähe vitamiine, kuid palju kaaliumi ja kuni 70% suhkrut.Levinud on kuivatatud datlid, kuna värskena väga ei säili. Datlid sobivad vahepalaks, puuviljasalatitesse ja viili või jogurtiga söömiseks.
On väike ja rohekas-kuldse säbrulis-võrgulise koorega, kergelt laperguse kujuga melon, mis on oma nime saanud ühelt Itaalia lossilt. Viljaliha on oranž ja väga aromaatne, sisaldab rohkelt A- ja C-vitamiine. Täidlase ja magusa maitsega kantaluup on maitsvaim jahutatult.
Ehk harilik kõrvits (Cucurbita pepo) on kõrvitsaliste sugukonna kõrvitsa perekonda kuuluv üheaastane rohttaim.Kõige tervislikum on kõrvitsat süüa supi või püreena, ent ka röstitud kõrvits säilitab enamuse oma toitainetest. Lisaks saab kõrvitsast ka maitsva pudru, püree, pirukaid ja suppi.
Spinatilehti tarvitatakse enne õisikute moodustumist. Spinatit süüakse nii värskelt kui ka kuumutatult. Sobib suppidesse, salatitesse, hautistesse, vormiroogadesse, pannkookidesse, aedvilja- ja kartulipüreedesse, kuklitesse. Maitsev lisand kala- ja liharoogadele.
On üks väärtuslikemaid köögivilju, kuulub sarikaliste sugukonda. Euroopas vana kultuurtaim, seda kasvatatakse maitsvate lihakate juurikate pärast. Sisaldab rohkesti karotiini.
Eksootiline, väga kiire kasvuga ronitaim. Piklikud kortsulised viljad (karellad) on söödavad noorelt, kui need on valkjas-rohelised ja maitselt hapukas-mõrkjad.
Lehtsalat moodustab pikkade ja laiade lehtedega hõreda kodariku. Lehtsalati lehed on sõltuvalt sordist kas lamedad või kurrulised, rohelised või punased või ainult tipust punased. Mõni lehtsalati sort on koguni meeldivalt pähklimaitseline. Lehtsalati sordid on ka nn. tammelehesalatid.
Magusamaitseliste lisaainetena tuntud polüalkoholide hulka kuuluvad sorbitoolid. Kasutatakse ka kõhulahtistajana.
Isomalto-oligosahhariidid on inimeste toitumise normaalne osa ja esinevad looduslikult kääritatud toitudes, nagu kääritatud juuretisega leivad ja kimtši. Disahhariidi isomaltoosi leidub ka riisimisos, sojakastmes ja sakes.
Ei ole küll väga magus, kuid väga termostabiilsete (kuumust taluvate) omaduste tõttu kasutatakse laktitooli laialdaselt kondiitritoodetes, eriti šokolaadis, aga ka jäätises. Kuna laktitooli toodetakse vadakust, ei sobi see laktoositalumatuse korral.
On täistoorsuhkur. Suhkruroogu kasvatatakse mägedes väga viljakas ja puutumatus pinnases, kõige vähem töödeldud suhkur.
On taimekummides sisalduv, pentooside rühma kuuluv vees lahustuv magus suhkur (saadakse kirsikummit ja kummiaraabikut happeliselt hüdrolüüsides).
On teatud tüüpi bakter, mida leidub inimese soolestikus. See kuulub bakterite perekonda Lactobacillus ja nagu nimi näitab, toodab piimhapet.
On piimhappebakterite liik, mida leidub peamiselt taimse päritoluga toorainete kääritamisel.
Kasutatakse probiootikumina ehk "sõbralike bakteritena" terve seedetrakti (mao ja soolte) säilitamiseks.
Pulbrid: KONTSENTREERITUD ÕUNAENSÜÜMI SEGU: Õunaekstrakt, proteaasisegu (bromelaiin, papaiin, fikaiin), puu- ja juurviljade segu (ananass, sidrun, banaan, mandariin, pirn, kiivi, greip, apelsin), laktoos.
Õuna toitainete sisaldus sõltub sordist, pinnasest, millel puu kasvab (seega ka päritolumaast), väetamisest, ilmastikuoludest, säilitustingimustest ja muust.Kuigi enamik meist teab ütlust, et “üks õun päevas hoiab arsti eemal”, ei tule õuna n-ö tervisekasu peamiselt mitte vitamiinidest-mineraalainetest, vaid temas sisalduvatest bioaktiivsetest ühenditest.
Proteaas on valke lagundav ensüüm.
(Ananas comosus) on eksootiline puuvili, mis arvatakse pärinevat Lõuna-Ameerikast. Eestis ananass looduslikult ei kasva, rännates meieni enamasti Costa Ricalt, Filipiinidelt või Brasiiliast. Küpsenud värske ananassi maitse on magus ja mahlane. Ananassi süüakse toorelt, valmistatakse mahla, kompotti ja keedist. Samuti valmistatakse ananassipulbrit, mis annab võimaluse kasutada puuvilja toodetes aastaringselt. Nii säilivad head omadused, loomulik lõhn ja maitse. Tootes kasutame naturaalsest ananassist valmistatud pulbrit, ilma igasuguste lisaaineteta.
Vana-Roomas olid tsitruselised luksus ja tervisetoit, mida said endale lubada vaid jõukad. Kaubanduse laienemisel Aasiaga hakkas ka sidrun rohkem levima. Sidrun on hariliku sidrunipuu vili. Sidrunid erinevad teistest puuviljadest suure sidrunhappesisalduse poolest. Sidrun annab lisaks mõnusat maitsenüanssi.
On ühed populaarsemad puuviljad maailmas. Banaane kandvad rohttaimed pärinevad Kagu-Aasia troopilistest piirkondadest. Tänapäeval kasvatatakse neid troopikapiirkondades üle kogu maailma. Banaanid ei ole hooajakaup. Küpseid banaane saab igal aastaajal.
On väike tsitruseline, mis jõudis Aasiast Inglismaale 1805. aastal, levis siis Vahemere maadesse. Ameerikasse jõudis mandariinipuu 19. sajandi keskpaiku ning nüüdseks kasvatatakse mandariini Floridas ja Californias väga laialdaselt.
Pirne on söödud juba tuhandeid aastaid. Antiik-Kreeka luuletaja Homeros nimetas pirni jumala kingituseks. Pirnisorte arvatakse kogu maailmas olevat ligikaudu kolm tuhat. Pirne süüakse põhiliselt värskelt, harvem kuivatatult ja konservitult. Pirne kasutatakse mitmesuguste toitude, pagaritoodete, veinide, siidri, siirupite, mahlade, kompottide jm valmistamisel.
Piklikümar roheka viljalihaga lõunamaine puuvili. Kiivil on pruun karvane kest, roheline ja klaasjas seemneterohke viljaliha. Kiivi sisaldab väga palju C-vitamiini - näiteks üks kiivi annab 120% organismi ööpäevasest C-vitamiinivajadusest. Viljad on küpsed siis, kui sõrmega kergelt vajutades koor järele annab.
Ehk kreebu (parem kui greipfruut). Troopilise greipfruudipuu vili, üsna hiljuti aretatud tsitruseline. Hapuka maitse tõttu sobivad greibid hästi hommikusöögiks või eelroaks. Kõige parem on süüa greipi poolitatult lusikaga, ent greibi viljaliha sobib ka salatitesse ning külmpressitult mahlaks.
(hollandi keeles 'hiina õun') on igihalja apelsinipuu vili, kuulub tsitruseliste perekonda. Apelsin sisaldab sidrunhapet (1-2%), suhkruid (kuni 15%), vitamiine ja erilist ainet inosiiti. Apelsinipuud kasvatatakse peamiselt USA-s, Hiinas ja Vahemeremaadel.
On piimasuhkur.
Ensüümilisand: Ananassiekstrakt, papaiaekstrakt, puu- ja juurviljade segu (banaan, õun, kiivi, mooruspuu mari, seller, spinat), draakon-tulivõhu pulber, frukto-oligosahhariid, harilik pisarhein, laktoos.
(Ananas comosus) on eksootiline puuvili, mis arvatakse pärinevat Lõuna-Ameerikast. Eestis ananass looduslikult ei kasva, rännates meieni enamasti Costa Ricalt, Filipiinidelt või Brasiiliast. Küpsenud värske ananassi maitse on magus ja mahlane. Ananassi süüakse toorelt, valmistatakse mahla, kompotti ja keedist. Samuti valmistatakse ananassipulbrit, mis annab võimaluse kasutada puuvilja toodetes aastaringselt. Nii säilivad head omadused, loomulik lõhn ja maitse. Tootes kasutame naturaalsest ananassist valmistatud pulbrit, ilma igasuguste lisaaineteta.
Ehk hariliku melonipuu vili papaia meenutab välimuselt ülisuurt pirni. Toorelt on vili roheline, küpsena oranžikas. Toores papaia on roheline, valmib toatemperatuuril 5-7 päevaga, küps papaia säilib külmkapis kuni nädala. Toorest papaiat võib keeta nagu juurvilja (nt koos juustu ja riivsaiaga gratäänis), küps papaia sobib magustoitudeks. Maitse meenutab veidi vaarikat. Proovi hästi küpset papaiat tilga laimimahlaga. Sisaldab papaiini-nimelist ensüümi, mis aitab seedimisele kaasa.
On ühed populaarsemad puuviljad maailmas. Banaane kandvad rohttaimed pärinevad Kagu-Aasia troopilistest piirkondadest. Tänapäeval kasvatatakse neid troopikapiirkondades üle kogu maailma. Banaanid ei ole hooajakaup. Küpseid banaane saab igal aastaajal.
Õuna toitainete sisaldus sõltub sordist, pinnasest, millel puu kasvab (seega ka päritolumaast), väetamisest, ilmastikuoludest, säilitustingimustest ja muust.Kuigi enamik meist teab ütlust, et “üks õun päevas hoiab arsti eemal”, ei tule õuna n-ö tervisekasu peamiselt mitte vitamiinidest-mineraalainetest, vaid temas sisalduvatest bioaktiivsetest ühenditest.
Piklikümar roheka viljalihaga lõunamaine puuvili. Kiivil on pruun karvane kest, roheline ja klaasjas seemneterohke viljaliha. Kiivi sisaldab väga palju C-vitamiini - näiteks üks kiivi annab 120% organismi ööpäevasest C-vitamiinivajadusest. Viljad on küpsed siis, kui sõrmega kergelt vajutades koor järele annab.
Mesiselt magusa mekiga mooruspuumarjad sarnanevad kujult põldmarjadega või vaarikatega ning võivad kasvada kuni kaheksa sentimeetri suuruseks. Marjad sobivad söömiseks nii värskelt kui kuivatatuna. Kuivatatud mooruspuumarjad mekivad mesimagusalt ning sobivad hästi magusaisu leevendamiseks ja organismi mineraalainetega varustamiseks.
(Apium) on sarikaliste sugukonda kuuluv rohttaimede perekond. Perekonna tuntuim esindaja on aedseller, mida tuntakse kolme teisendina: juurseller, lehtseller ja varsseller.
Spinatilehti tarvitatakse enne õisikute moodustumist. Spinatit süüakse nii värskelt kui ka kuumutatult. Sobib suppidesse, salatitesse, hautistesse, vormiroogadesse, pannkookidesse, aedvilja- ja kartulipüreedesse, kuklitesse. Maitsev lisand kala- ja liharoogadele.
Draakoni- tulivõhu lise (lisavars) meenutab draakonit. Söödavaks osaks on juur, kui see on kuivatatud, laagerdunud ja põhjalikult töödeldud.
On kiud, mis kaitsevad meie seedesüsteemi ning soodustavad soolestiku mikroflooras kasulike bifidobakterite kasvu. Tekitavad küllastustunde, aidates vähendada söögiga liialdamist ja gaaside teket. Kiirendavad toidu liikumist läbi seedetrakti.
Ehk Iiobi pisarad. Väga dekoratiivne tugevavarreline kõrreline taim. Taime seemneid kasutatakse ka palvehelmeste tegemisel. Hiina meditsiinis tuntud ravimtaimena.
On piimasuhkur.
Enne kella 13 tehtud tellimused on kohal järgmisel päeval.
Nädalavahetusel ja pühade ajal tehtud tellimused täidame järgneval tööpäeval.
Eesti:
Omniva, Smartposti ja DPD Pickup punkti pakiautomaatidest, Omniva postkontoritest või Omniva kuller toobi paki sinu soovitud asukohta.
Soome:
Smartposti pakiautomaatidest.
Tellimused Soome saab teha meie epoest!
Tellimused Eestist mujale välismaale on kuni uue e-poe valmimiseni ainult e-maili teel. Edasta info@boostyourself.ee e-mailile oma täpne tellimuse soov, telefoninumber ning aadress ning paneme sulle paki hea meelega teele!
Tellimuse eest saab tasuda läbi kõikide suuremate pankade: Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop, Pocopay. Tasuda on võimalik ka krediitkaardi või PayPali konto vaheldusel ning Google Pay ja Apple Pay-ga.
Meie partner on Montonio, kes hoiab sinu kaardiandmeid turvaliselt ega jaga neid kunagi kaupmeeste ega kolmandate osapooltega. Kõik sinu andmed on kaitstud!
SSL-i kasutamine tagab boostyourself.ee e-poes suurema privaatsuse ja turvalisuse kui krüpteerimata veebiühendus. See vähendab ohtu, et kolmas osapool sinu teavet volitamata kopeerib ja ära kasutab. Veebibrauserites kuvatakse SSL-ühenduse olemasolul lukuikoon.
Boost Yourselfi boonusraha saad rakendada alates 30 € tellimusest ning ühe tellimuse puhul saad seda kasutada kuni 10 € väärtuses.
Sinu boonuspunktid kehtivad 90 päeva ja saad neil oma kliendikontol hästi silma peal hoida- jälgida aeguma hakkavaid boonuspunkte ning need õigeaegselt ära kasutada.
*v.a:
Supertoidud on toiduained, millel on eriliselt kõrge toiteväärtus ning need lisavad sinu toitudele (smuuti, puder, jogurt jne) vitamiine, mineraalaineid ja valke, et sinu menüü oleks täisväärtuslikum ja tervislikum.
Kuivaineid säilivad kaua, seega säilib segu pärast esmast avamist korralikult suletuna vähemalt 3 kuud.
Pane kõik soovitud koostisosad blenderisse ning lisa selle hulka lusikatäis Boost Yourselfi supertoidusegu. Blenderda vähemalt 1 minut. Valmis!
Supertoidusegud sobivad hästi ka näiteks pudru ja jogurti sisse.
NB! Kollageeni segusid palun ära blenderda, vaid lisa neid valmis smuutile või lihtsalt sega veega ja tarbi shotina.
Crunchy seemnesegu sobib kõikide smuutidega ja meie valikus olevate supertoidusegudega. Neid võib nii smuuti sisse panna, kui ka kaunistuseks peale raputada.
Blenderi võimekusest oleneb smuuti tegemisel väga palju ning kehv blender võib kogu smuutielamuse ära rikkuda. Meie kasutame võimsat NutriBulleti blenderit ja julgeme seda ka sulle soovitada. See on 100 € hinnaklassis parim saadaolev blender ning tulemus on alati mõnusalt ühtlane ja kreemine.
NB! Blenderda smuutit vähemalt 1 minut!
Jah. Soovitame rasedatel või imetavatel emadel kindlasti smuutisid juua, kuna need annavad palju vitamiine ja mineraalaineid. Detox (tugev antioksüdant), Energy (guaraana) ja Relax, Workout Recovery (maca) on ainsad segud, mida soovitame nii tundlikul perioodil väga mõõdukalt tarbida või üldse mitte (parim oleks konsulteerida toitumisnõustaja või perearstiga). Kõik teised segud võiksid kindlasti oma koha sisse võtta ka rasedate ja imetavate emade menüüs.
Ei ole soovitatav – parim oleks konsulteerida toitumisnõustaja või perearstiga.
Jah. Lastele soovitame järgmiseid tooteid: Crunchy, Healthy & Weight Tervislik kiirpuder.
Sobib neile, kellel on halb seedimine, vähe energiat ja pidev väsimus, seletamatud näksimis- ja magusaisud, kehv uni, nahaprobleemid, laialivalguvad mõtted ja keskendumisraskused.
Rasedatel, imetavatel emadel ja lastel me ei soovita Detox puhastuskuuri kaasa teha.
Smuutide vahepalakas sobivad värsked köögiviljad ja mitmesugused pähklid. Ühesõnaga kõik, mis on värske ja töötlemata, on lubatud. Näiteks õun/pirn, pähklid/mandlid, porgand, banaan ja greip/pomelo. Smuutikuuri üks eesmärk on aga seedelunditele puhkust anda, seega mitte igale isule kohe järgi anda.
Harjumuse võlu peitub selle järjepidevas tegemises. Need annavad sinu kehale vajalikke toitaineid, mida muidu enamasti igapäevasest menüüst puudu jääb – vitamiinid, mineraalained, bioflavonoidid, bioaktiivsed aineosakesed, antioksüdandid, klorofüll, olulised aminohapped ja küllastumata rasvhapped.
Valmista juba nädal enne ette oma keha ja mõtlemist, et kõik õnnestuks ootuspäraselt. Nii väldid ka võõrutusnähtudest tekkivaid peavalusid.
Soovitame Yerba Mate teed juua neil, kelle jaoks kohvist loobumine on raske või kes tunnevad või vajavad lisaenergiat. See on kõige tervislikum alternatiiv kohvile ning annab rohkem energiat kui kohv. Lisaks aitab Yerba Mate ergutada ainevahetust ja vähendada näljatunnet.
Smuutikuuri ajal soovitame päevas juua mitu tassi taimeteed, näiteks apteegitilli, kummeli, piparmündi teed jms.
Detox Supertoidusegu 120 g pakist saad 28 teelusikatäit Detox segu ehk 28 smuutit.
Kuna smuutikuuri üks eesmärk on kehale (seedeelundkonnale seedimisest) ka puhkust anda, siis soovitame asendada kõik toidukorrad smuutiga ehk teha naistel 3 (intensiivsel ja/või trennipäeval 4) ja meestel 3-4 smuutit päevas. Tee seda korralik kannutäis: 0,5-0,7 liitrit. Võid ka ühe smuutikorra kaheks jagada ja tekitada endale nii 1-2 “vahepala” juurde.
Üks parim aeg organismi puhastamiseks ja paastumiseks on kevadeti, kuid kuuri võib teha vastavalt vajadusele ka mitu korda aastas.
Ent siiski ei soovita me teha puhastuskuuri rohkem kui korra kuus. Iga nädal võib teha aga 1 smuutipäeva.
Peavalu võib olla kas kofeiini võõrutusnähtudest või lihtsalt märk sellest, et kehas on midagi toimumas. Soovitame rohkelt vett ja teed juua, puhata ja vastu pidada. Su keha harjub tasahaaval uue rütmiga. Samuti tasub õue jalutama minna ja üks pikem jalutustiir teha, kus keha ja meel saavad end hästi tunda.
Crunchy ja Detox sobivad kokku väga hästi. Crunchy segu on ideaalne raputada smuutile, kuna see muudab smuuti krõmpsuvaks ja täisväärtuslikumaks. Lisaks hoolitsevad selles olevad seemned sinu keha eest, toetavad ajutegevust ja annavad energiat pikemaks ajaks.
Peaaegu sama tähtis, kui läbitud puhastuskuur, on sellest õigel viisil välja tulemine.
Sellisel puhul soovitame kindlasti konsulteerida oma arstiga.
Teeni 0.5 Boosti boonusraha toote tagasiside eest
Tootearvustusi veel ei ole