TASUTA tarne Eesti piires tellimustele alates 35€ 🚚

Retsept: Gluteenivaba ja tervislik rullbiskviit Healthy & Weight terviseseguga

Muuda Pakipagari gluteenivaba rullbiskviit Boost Yourselfi Healthy & Weight terviseseguga tõeliseks supertoiduks, sest see maitsev ja esteetiline jõhvikarull sobib ideaalselt kaunistamaks sinu pidulauda, aga lihtsalt pereringis nautimiseks.

Jõhvika HW 2

See jõhvikarull on:

  • Gluteenivaba
  • Pärmivaba
  • Fosfaadivaba
  • Vitamiinirikas
  • Kiudainerikas
  • Valgurikas
  • Imeline maitseelamus
Rullbiskviidi valmistamiseks vajad:

1 pakk Pakipagari rullbiskviidi küpsetussegu
4 muna
100 g suhkrut
1 sl magustamata kakaopulbrit
1 tl piparkoogimaitseainet
1 tl Boost Yourself Goji ja jõhvika maitsega Healthy & Weight tervisesegu

Täidise valmistamiseks vajad:

200 ml vahukoort
200 g toorjuustu
1 tl vaniljesuhkrut
2 sl suhkrut

Moosi valmistamiseks vajad:

200 g jõhvikaid (jäta mõned jõhvikad kaunistamiseks)
2 sl suhkrut
2-3 sl Boosty tervisesegu

Valmistamine:

Kõigepealt valmista moos:
  • Vala jõhvikad väiksemasse potti ja sega juurde 2 sl suhkrut ja 1 sl Boosty tervisesegu.
  • Keeda tasasel tulel, aeg-ajalt segades, umbes 10 minutit.
  • Lase moosil veidi jahtuda ning seejärel püreesta saumikseriga ühtlaseks.
  • Kui moos on täieliklt jahtunud, siis tõsta see lusika abil pritskotti ja aseta kõrvale.
Moos 1
Moos 3
Moos 2
Moos 4
Nüüd on aeg valmistada biskviit:
  • Pane ahi ülevalt ja alt küpsetusrežiimiga 215 kraadi juurde sooja.
  • Vahusta mikseriga munad ja 100g suhkrut kohevaks vahuks, umbes 10 minutit.
  • Jälgi kella, siis saad parima tulemuse!
Biskviit 1
Biskviit 2
  • Sega küpsetussegu 1 sl kakao, 1 tl piparkoogimaitseaine ja 1 tl Boosty terviseseguga läbi.
  • Sõelu kuivainesegu munavahu hulka ja sega kõik õrnalt ühtlaseks.
Biskviit 3
  • Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja silu ühtlaseks.
Biskviit 4
  • Küpseta biskviiti ahju keskosas umbes 7-8 minutit.
  • Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhrut ja kummuta ahjust võetud biskviit pahupidi suhkruga üle puistatud küpsetuspaberile.
  • Eemalda biskviidi küljest ahjus olnud küpsetuspaber.
  • Lase biskviidil jahtuda.
Täidise valmistamine on lihtsamast lihtsam. Soovi korral võid täidisesse lisada ka veel terveid jõhvikaid.
  • Vahusta toorjuust, vahukoor ja suhkrud ühtlaseks vahuks.
  • Määri täidis ühtlaselt biskviidele ja pritsi peale jõhvikamoos.
Kaunistamine 1
Kaunistamine 2
  • Keera biskviit küpsetuspaberi abil pikemast osast rulli ja kaunista meelepäraselt.
Valmis jõhvikarull

Retsepti autor: Gerti Roosinupp (Pakipagari looja)

Lisaks lugemist

Jaga arvamust