Muuda Pakipagari gluteenivaba rullbiskviit Boost Yourselfi Healthy & Weight terviseseguga tõeliseks supertoiduks, sest see maitsev ja esteetiline jõhvikarull sobib ideaalselt kaunistamaks sinu pidulauda, aga lihtsalt pereringis nautimiseks.
See jõhvikarull on:
- Gluteenivaba
- Pärmivaba
- Fosfaadivaba
- Vitamiinirikas
- Kiudainerikas
- Valgurikas
- Imeline maitseelamus
Rullbiskviidi valmistamiseks vajad:
1 pakk Pakipagari rullbiskviidi küpsetussegu
4 muna
100 g suhkrut
1 sl magustamata kakaopulbrit
1 tl piparkoogimaitseainet
1 tl Boost Yourself Goji ja jõhvika maitsega Healthy & Weight tervisesegu
Täidise valmistamiseks vajad:
200 ml vahukoort
200 g toorjuustu
1 tl vaniljesuhkrut
2 sl suhkrut
Moosi valmistamiseks vajad:
200 g jõhvikaid (jäta mõned jõhvikad kaunistamiseks)
2 sl suhkrut
2-3 sl Boosty tervisesegu
Valmistamine:
Kõigepealt valmista moos:
- Vala jõhvikad väiksemasse potti ja sega juurde 2 sl suhkrut ja 1 sl Boosty tervisesegu.
- Keeda tasasel tulel, aeg-ajalt segades, umbes 10 minutit.
- Lase moosil veidi jahtuda ning seejärel püreesta saumikseriga ühtlaseks.
- Kui moos on täieliklt jahtunud, siis tõsta see lusika abil pritskotti ja aseta kõrvale.
Nüüd on aeg valmistada biskviit:
- Pane ahi ülevalt ja alt küpsetusrežiimiga 215 kraadi juurde sooja.
- Vahusta mikseriga munad ja 100g suhkrut kohevaks vahuks, umbes 10 minutit.
- Jälgi kella, siis saad parima tulemuse!
- Sega küpsetussegu 1 sl kakao, 1 tl piparkoogimaitseaine ja 1 tl Boosty terviseseguga läbi.
- Sõelu kuivainesegu munavahu hulka ja sega kõik õrnalt ühtlaseks.
- Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja silu ühtlaseks.
- Küpseta biskviiti ahju keskosas umbes 7-8 minutit.
- Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhrut ja kummuta ahjust võetud biskviit pahupidi suhkruga üle puistatud küpsetuspaberile.
- Eemalda biskviidi küljest ahjus olnud küpsetuspaber.
- Lase biskviidil jahtuda.
Täidise valmistamine on lihtsamast lihtsam. Soovi korral võid täidisesse lisada ka veel terveid jõhvikaid.
- Vahusta toorjuust, vahukoor ja suhkrud ühtlaseks vahuks.
- Määri täidis ühtlaselt biskviidele ja pritsi peale jõhvikamoos.
- Keera biskviit küpsetuspaberi abil pikemast osast rulli ja kaunista meelepäraselt.
Retsepti autor: Gerti Roosinupp (Pakipagari looja)
-
Pakipagar Gluteenivaba rullbiskviidi küpsetussegu 105g4.90€
-
Boost Yourself Healthy & Weight tervisesegu: Goji & Jõhvikas mahe 200g17.90€— või alates 13.52€ igal 2. nädalal